Gruaja e Shpëtimit publikon një foto që po habitë gjithë!

Gruaja e Shpëtimit publikon një foto që po habitë gjithë!

Arta Desku është bashkëshortja e humoristit dhe moderatorit Shpetim Desku.

Çifti Desku, janë mjaftë të komentuar në mediat rozë, shkruan infokosova.

Ata vazhdimisht publikojnë fotografi të ndryshme në llogarinë e tyre z yrtare ku nuk pë rtojnë ta tregojnë lumturinë mes vetë.

Ndryshe nga Shpetimi, është Arta ajo e cila duket simpatike.

Në një fotografi të postuar, shihet Arta e veshur me një fustan elegant, i hapur deri te pjesa lart e barkut.

Ajo që bijë në sy është se si për pak zbuloj ‘z ogun’.