E papritur, merret vendimi për mbylljen e vendit, do njoftohet nga e hëna se.

E papritur, merret vendimi për mbylljen e vendit, do njoftohet nga e hëna se.

Italia ka vendosur te zgjase iz.olimin deri në muajin maj.

Nga e hëna më shumë se gjysma e vendit do të jetë në zo nën e k uqe, me Kalabrinë, Toskanën dhe Valle d’Aosta-n që do t’i shtohen 7 rajoneve dhe pr ovincës au tonome të Trentos në të cilën janë në fuqi ku fizimet më të vë shtira, ndërsa Lazio është përsëri në portokalli.

Me 24 mijë ras te të reja dhe 450 vd.e.kje në një ditë, qeveria konfirmon as hpër sinë maksimale edhe pas Pashkëve.

Por në të gjithë z onën e k uqe do të vijojë mësimi deri në klasën e gjashtë, ndërsa në ato portokalli të gjithë nxënësit deri në klasën e tetë dhe 50% të nxënësve të shkollës së mesme do të jenë në klasë.