E ka fiksim, këngëtari shqiptar i propozon Roza Latit në mes të emisionit

E ka fiksim, këngëtari shqiptar i propozon Roza Latit në mes të emisionit
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n me p0shtë

Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Why not” ka qenë i ftuar këngëtari i njohur Lorenc Hasrama i cili tregoi publikisht se e si mpatizonte shumë moderatoren Roza Lati. Teksa moderatorja po e intervistonte i drejtohet Lorencit dhe i thotë se i kishin thënë se ka një surprizë për të.

Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë
Në këto momente këngëtari ulet në gj unjë në mes të sk enës duke i propozuar moderatores së njohur live.
“A pranon ti Roza Lati të l esh ato 10 qentë për mua?”, ka thënë Lorenci ndërsa Roza është ngritur menjëherë dhe e ka refuzuar.

“Zemra asnjëherë, ku e kam atë kryeredaktorin tim që më bën të tilla shaka dhe më nxjerr nga vetja”, ka b ërtitur me të madhe Roza.

“Po çfarë thua mi me u martu e me fj et me ty, ku i dihet na tën dua të të përqafoj të them sh pirt sa e mirë je, po mund të jetë P etia jote.”, ka thënë Lorenci duke shk aktuar të qeshura në publik.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë