Dy vëllezër kthejnë banesën që iu dhurua si djem dēshmori

Dy vëllezër kthejnë banesën që iu dhurua si djem dēshmori
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Erdhën nga Italia, ku jetojnë edhe veprojnë tash e një dekadë.

Dy djem nga Ozdrimi i Skenderajt, gjatë ditës së enjte vendosën që ta rikthejnë banesën sociale që Komuna e Skenderajt ia dha në sh frytëzim në vitin 2009, si fëmijë të d ëshmorit Muhamet Musliu.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ardiani e Kastrioti, që tashmë jetojnë dhe punojnë në Itali, kanë krijuar kushte më të fa vorshme për je të. Ndërsa, pas publikimit të këtij lajmi në rrjetet sociale, dyshja mori qindra mesazhe urimi për gjestin e bërë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
E gjitha kjo, për të parin e Skenderajt, ishte mjaft b efasuese dhe tejet em ocionuese, duke e shtyrë që ta publikojë këtë moment të rrallë edhe në rrjetet sociale.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Të rritur nga gjyshërit e axhallarët, pasi dy prindërit i humbën në lu ftën e fundit në Kosovë, Ardiani e Kastrioti shpresojnë që vendstrehimi që e shfr ytëzuan për afro një dekadë, t’i takojë një familjeje siç ishin kohë më parë edhe vetë këta.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..👇👇