Djali la nënën 82 vjeçare jashtë shtëpisë për tri ditë

Djali la nënën 82 vjeçare jashtë shtëpisë për tri ditë
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një nënë 82 vjeçare u gjet e lënë jashtë shtëpisë së saj për tri ditë në Kinë, pas fëmijët e saj nuk u pajtuan mes vete për ko ston e kujdesit ndaj saj.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Djali më i ri me ndihmën e gruas së tij ho dhi nënën e tij jashtë shtëpisë së saj në Yangzhou, pr ovincën Zhejiang më 17 prill pasi ajo r.ef.uzoi t’ua jepte pensionin.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ajo mbeti jashtë shtëpisë për tri ditë, derisa p olicia l okale u det.yrua.n të i.nterv.enojnë, transmeton Gazeta Express.

Sipas raporteve, gruaja nuk mund të ecte vetëm dhe ishte dëgjuar duke q.a.rë nga kalimtarët.