Cima pinte kafe çdo ditë në këtë tavolinë, kështu e veçuan sot atë.

Cima pinte kafe çdo ditë në këtë tavolinë, kështu e veçuan sot atë.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Është va rrosur tashmë humoristi i njohur shqiptar i cili v diq si p asojë e COVID-19.

Humoristi i njohur shqiptar Rasim Thaçi për publikun e gjerë i njohur me emrin sk enik Cima, dje ka vd ekur si pa sojë e COVID-19.

I ndj eri tashmë është va rrosur në va rr ezat e fshatit Vukovc të Drenasit, prej ku edhe u publikuan pamje nga ce remonia e v arrimit.

Cima gjatë kohës që ishte gjallë e kishte një vend të veçuar në lokalin ku pinte kafe çdo ditë dhe stafi i lokalit e kanë përkujtuar sot atë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Vajza e humoristit postoi një fotografi sot të tavolinës e cila ishte e rregulluar në çdo detaj, me filxhan një lule dhe një qiri posaçërisht në nder të Cimës.

“Mb reti im, edhe Grand/Caffe ku e ke pi çdo ditë kafenë tande – ka vequar Tavolinen tande – me Qiriun, Lulen dhe Filgjanin tand… Lum si Ti, Bab’”, shkroi Adelina në postimin e bërë.