Arta Nitaj provokon në postimin e fundit

Arta Nitaj pr ovokon në postimin e fundit
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Arta Nitaj e cila u bë e njohur si aktore në serialin “ O sa mire” në rolin e “Xhesikës” ka arritur të jetë ndër femrat më të përfolura kohëve të fundit kjo për shkak të bukurisë që ka dhe li njave t rupore perfekte.

Arta duket se i kushton rëndësi të madhe paraqitjeve të saj e cila në secilën shfaqet tejet e bukur dhe më shumë stil.

Përveç aktrimit, bukuroshja duket se ka edhe një p asion tjetër, palestrën, vend ky në të cilin kalon shumicën e kohës.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Arta është shumë e afërt me ndjekësitë e saj në rrjete sociale që ndan imazhe e video të ndryshme me të cilat arrin ti bëjë për vete numër të madh ndjekësish.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Edhe nga palestra nuk he ziton të postoj video e foto në të cilat gjithmonë kujdeset ti theksojë li njat tr upore b o mb as tike.

Edhe në këtë të fundit Arta siç duket ka vendosur t’i “lej pa gj umë” ndjekësitë e saj duke pr ovokuar me të pa smet gj igante dhe belin e hollë.