Afrim Muçiqi djemve të Kosovës: Mos u dorëzoni para pensionistit…

Afrim Muçiqi djemve të Kosovës: Mos u dorëzoni para pensionistit…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Të gjithë janë në pritje të n deshjes Kosovë – Suedi, e cila zhvillohet sonte në orën 20.45 në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë, në kuadër të grupit B të k ualifik ueseve për Ka mpionatit Botëror 2022 në futboll.

Është s fida e parë për Kosovën, që djelmoshat tanë s ynojnë fitoren e parë dhe të tregojnë fuqinë e një kombëtare, që me të drejtë quhet Brazili i Ballkanit. Në ka mpin tonë është atmosferë e mirë dhe një mo tiv shtesë, të gjithë me bindje se pikët do të mbesin në kryeqytetin e Republikës së Kosovës.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Nënkryetari i klubit më të tr of eshëm në vendin tonë, FC Prishtina, Afrim Muçiqi, njëherësh këngëtari i mirënjohur, ka një mesazh të qartë për djemtë tanë: “Djemtë e Kombëtares përpara, mos u dorëzoni para pensionistit”.

“Duke i dëgjuar disa “analistë sportiv“ të futbollit, nganjëherë me duket se jemi duke i bërë d ëm vetvetes edhe duke i dhënë publicitet kundërshtarit sidomos Ibrahimoviçit, i cili ka qenë një futbollist, tash është një pensionist, një 40-vjeçar dhe është kthyer në kombëtaren e suedeze.

Në vend që ne ta përkrahim kombëtaren tonë, ne i japim atij pu blicitet të tepruar, ndërsa i of endojmë djemtë tanë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Kemi luajtur në ra ngje edhe më të larta, edhe kundër kombëtareve të madha, si Anglia, Kroacia etj. po ashtu kemi djem që luajnë në l iga më të forta e evropiane, e kanë një ba gazh dhe e ksperiencë të madhe.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ne duhet që i madh dhe i vogël ta përkrahim kombëtaren tonë, pikët dhe fitorja të mbesin në stadiumin ‘Fadil Vokrri’, nuk duhet të mendojmë që po na vjen Suedia dhe Ibrahimoviçi e të dorëzohemi para kohe, absolutisht jo”, thotë Muçiqi. Ai më tej tha se Kosova ka lojtarë që luajnë në li gat më të forta evropiane, Itali, Gjermani, Francë etj.

Në stadiumin ‘Fadil Vokrri’ nuk kanë kaluar mirë as kombëtaret me të forta se Suedia dhe lere më Suedia. Para pensionistit duhet t’i jemi mo tiv shtesë, para inj orancës së tij në aeroport, si në qytet dhe si në stërvitje. Ne jemi të fuqishëm dhe të përkushtuar drejt Kampionatet Botëror, forca Kosova. Pres fitore”, thotë Muçiqi.