A e dini se çfarë ka brenda folesë së grerëzave?

A e dini se çfarë ka brenda folesë së grerëzave?
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Shumë prej jush mund ta kujtojnë videon e famshme ku Daniel Markham dhe djali i tij Lincoln, hapnin bi shtin e gj arprit me zile, për të zbuluar se çfarë fshihej brenda tij.

Dyshja, që me kalimin e kohës po fitojnë gjithnjë e më shumë p opullaritet, përcjell tvklan.al, vijojnë të realizojnë e ksperimente të tjera, që i postojnë në kanalin e tyre zy rtar në You/Tube, “What’s Inside” (Çfarë ka brenda).

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Këtë herë, ata kanë vendosur që të shohin se çfarë ka brenda një foleje gj igante grerëzash.
Në videon më poshtë mund të shihni momentin kur ata e presin përgjysmë folenë për të zbuluar se çfarë fshihet brenda saj.
👇👇