40 vjeç dhe e vîrgjër, Linda Morina ia l yp hapur fare Lek Plepit, ai: Ma kërkoi po s’ja dhashë.

40 vjeç dhe e vîrgjër, Linda Morina ia l yp hapur fare Lek Plepit, ai: Ma kërkoi po s’ja dhashë.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Lek Plepi, personazhi jo pak i njohur nga Shkodra ka qenë i ftuar në p untatën e radhës të ‘#EXPULS nga Ronaldo Sharka në RTV Ora’.

Pak kohë më parë, Lek Plepi dhe Linda Morina bënë një këngë bashkë, “Seen”, i pyetur për këtë dhe nëse ka pasur dicka më shumë më Linda Morinën, ai nuk u kursye për vajzën nga Kosova, e cila dhe kjo e fu ndit ka bërë disa këngë.

“Shpreha urr ejtjen për Linda Morinën aty. Mora atë mo s trën, t’a përdori në një farë mënyre, in jorante, s’ja vlen. Linda më ka nga cm uar, ma kërkonte por per Zotin nuk më t ërhoqi. Ka 4-5 vite qe i zgjedh femrat, i se lektoj nuk shkoj më këdo”- u shpreh ai pa do rashka.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..