Тërmeti i ѕë ѕhtunëѕ në detin Adriatik “çau” detin dhe krijoi një mur рrej 3 metraѕh

Тërmeti i ѕë ѕhtunëѕ në detin Adriatik “çau” detin dhe krijoi një mur рrej 3 metraѕh
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një vijë e mpr ehtë në det të hapur, si një ç arje. Dhe një mur me onde deri në tre metra i lartë”. Këto janë efektet e dukshme të tërmetit që ndodhi në Detin Adriatik në pasditen e së shtunës.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Tërmeti, me magnitudë 5.6, u ndje gjithashtu qartë në zonën e Foggia, veçanërisht në komunat e Gargano. Në përgjithësi, pasdite sot, Deti Adriatik u pr ek nga një valë e fortë sizmike, me rreth 40 lëkundje me madhësi të ndryshme (nga 2.1 në 4.1). Imazhet e publlikuara nga mediat italiane janë të Francesco Clemente, dhe u morën në b ordin e një helikopter ajror taksi që udhëtonte nga Alidaunia për në Ishujt Tremiti.
Lëkundjet tërmet u ndj enë gjithashtu në Romë, Napoli dhe Pescara, gjithashtu dhe në Shqipëri. Mbro jtja Ci vile e Italisë k onfirmon se nuk ka dë mtime të pronës dhe njerëzve.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..