Vëllai i Arjan Salës bën postimin prekës pas gjetjes së trupit: O heroi im, më le vetëm!

Vëllai i Arjan Salës bën postimin p rekës pas gjetjes së tr upit: O h eroi im, më le vetëm!

Pak orë pasi është gjetur trupi i p ajetë i 32-vjeçarit, Arjan Sala, i cili mbeti i bl lokuar mes f lakëve në mag azinën e Casa/Italias, vëllai i tij Edmondi ka bërë një postim pr ekës në rrjetet sociale. Ai shpreh dh imbjen e madhe për v dekjen e të riut, ndërkohë që e quan atë HE RO.

Postimi i vëllait:

Po me d igjet zemra o vellai im. Oooo zoooot ca me ke ber o zooot ca më ke bër kaq i ri më le vetëm edhe në fund ti dole h ero ne ze mrën time do jeshë gjersa të vd es edhe kur te vd es do iki me mendje tek ti me ike me le vetem para kohe.pas disa orësh kërkime nën r rënoja tru pi jotë u gjet. Tani erdhi mo nenti për të then o vellai im o vëllai im o H eroj im o H eroj im me ike në lule të rinisë qofsh i xh enetit të qoft d heu i lehtë, oooo zoooot ca p lage me ke sh kaktuar ooo zot.
Kujtojmë se Arjan Sala la pas një djalë të vogël 2-vjeçar, bashkëshorten e tij, prindërit dhe vëllanë e vetëm.