Ua e tmerrshme ç’paska qenë kjo vjehrrë, i bën nuses gjëmën teksa ajo flinte. Nuk e keni dëgjuar ndonjëherë….

Ua e tme.rr.shme ç’paska qenë kjo vjehrrë, i bën nuses gjë.m.ën teksa ajo flinte. Nuk e keni dëgjuar ndonjëherë….

Epo çfarë nuk kemi dëgjuar për marr.ëdhë.niet nuse dhe vjehrrë, por këtë nuk na e kishin zënë veshët. A do e besonit ju se vjehrra i ka nd ërruar emrin nipit kur nusja ishte në gj umë? Po, po, ka ndodhur realisht.Vjehrra kishte arritur të bindte djalin e saj për të ndryshuar emrin që ai kishte rënë dakord me nusen për fëmijën e tyre.Ajo u sh.ok.ua kur zbuloi se burri i saj i kishte ndryshuar emrin djalit të tyre, pa i thënë asaj asnjë gjë.

Dy muaj pas lindjes së fëmijës, nëna u tm errua kur zbuloi se emri që kishin zgjedhur, nuk ishte në të vërtetë emri i tij li.gjor – sipas certifikatës së lindjes.Edhe pse ajo është ze.më.ru.ar me bashkëshortin e saj, pasi ai nuk i tregoi asnjë gjë për ndryshimin e emrit, ajo ka thënë se personi që i ka ndryshuar mendjen burrit, është vjehrra dhe fa.jë.son atë.Ajo ka shkruar në një faqe këshillash për nënat me fëmijë: Djali im është dy muaj dhe unë sapo zbulova se bashkëshorti im shkroi emrin e mesëm të djalit tonë si ‘Finlay’ në vend të ‘Finley’ në të gjithë do kumentacionin e tij li.gjo.r. Unë, si gurisht, jam i ze.mër.uar, sepse doja që ai ta kishte emrin e mesëm “Finley” dhe unë kam besuar gjithë këtë kohë së ai e kishte emrin sikurse kishim rënë dakord.

Nëna amerikane fa.jë.son vjehrrën e saj dhe të gjithë këtë punë e ka bërë në telefon me djalin e saj, pasi nuk jetojnë në të njëjtën qytet.“Ajo e ka bindur bashkëshortin tim që ai ti ndryshojë emrin vogëlushit tonë, pasi ajo mendonte se ‘Finlay’ është më mashkullor se “Finley”, ka shkruar nëna e ze.mëru.ar.