Mbyll sytë, hap gojën! Iva vs Gugu, a e gjetën bananen, patëllxhanin dhe sallamin?

T.urp! Mbyll sytë, hap gojën! Iva vs Gugu, a e gjetën bananen, patëllxhanin dhe sallamin?

Personazhet tejet të diskutuara Iva Aliko dhe Gugu ishin të ftuara ditën e sotme në programin ‘Abc e Pasdites’ me moderatorin Ermal Peçi, ku treguan për miqësinë që kanë me njëra-tjerën.

A janë ato vajza m aterialiste sikurse edhe përfliten? Gugu duke qeshur tha Iva më shumë se ajo, çka shk aktoi shumë të qeshura. Të dyja u shprehen se nuk është në kr iteret e tyre pr imare ll ogaria b ankare, por si gurisht që nuk mund të marrin një pa razit.

Pjesa më e bukur ishte padyshim loja e përgatitur nga moderatori i emisionit për dy të ftuarat që sh kaktoi jo pak të qeshura. Ndiqeni në videon më poshtë.