Ska.ndaloze? Meridiani zbulon shkakun pse u nda Tea nga Bearti

Ska.ndaloze? Meridiani zbulon shkakun pse u nda Tea nga Bearti

Tea dhe Bearti kanë qenë këto ditë kryefjalë e mediave rozë pas nd arjes po aq të bujshme, sa lidhja e tyre. Të shumta janë pyetjet e fansave rreth kësaj n darjeje, për të cilën nuk dimë ende asnjë detaji ko nkret. Mirëpo, ishte Meridian Ramçaj ai që ka ngritur dy shimet ditën e sotme rreth arsyes së mundshme të nd arjes së tyre.

Ai ka zbuluar se Bearti ka një llogari në një pl atformë sociale jo si gjithë të tjerat, e konsideruar si një faqe për të rr itur. Mënyra se si funksionon kjo p latformë është se personazhe të ndryshme hapin profilet e tyre dhe shpërndajnë aty foto apo video, që le të themi në rrjetet e tjera sociale nuk do mund t’i postonin, vetëm për fansat që ab onohen aty. Megjithatë për t’i parë këto materiale, po i quajmë “të nx ehta”, fansat duhet të p aguajnë.

“Meqenëse më keni pyetur shumë herë për Tean dhe Beartin se çfarë mendoj…po normale që do nd ahen pasi ka punë tjetri. Ama Kosovë-Shqipëri nuk shërbejmë.”-ka shkruar me i roni Meridiani.