Postimi i fundit i Cimës në Facebook: Ju lutem respe…

Postimi i fundit i Cimës në Facebook: Ju lutem respe…

Humoristi Rasim Thaçi-Cima ka v dekur dje si pa sojë e COVID-19. Lajmin e kanë bërë të ditur nga Kl inika Infektive.

Rreth një javë më parë, Cima ishte lajmëruar nga K linika Infektive përmes një statusi që ia kishte shkruar djali i tij, Artan Thaçi.

“Po lajmërohem pas një jave të v ështirë ! Një javë më parë ju lajmërova për gjendjen time që ishte duke u përmirësuar , mirpo të nesërmen deri vonë natën mu k eq sua gje ndja , ku edhe u detyruan që nga k linika infektive të më dërgojnë në r epartin in tenziv , ku vazhdoj të jem edhe më tej.

Gj endja ime është ende e r ëndë , por stabile , jam në përkujdesjen e Doktorrëve dhe infermierëve 24h si unë po ashtu edhe për të gjithë Pa cientët e tjerë , ku nuk mungon vullneti dhe sh pirti i tyre l uftarak , për ne që po pë rballemi me këtë b etejë a spak të lehtë e në l uftë sy më sy. I lu tem Zotit , së pari për shëndetin e të gjithë pa cientëve e po ashtu edhe të Doktorreve me stafin e tyre që po rre zikojnë për ne , e të dalim faqe bardhë nga kjo s ituatë.

Po ashtu ju falenderoj nga zemra të gjithë ju që po interesoheni për gj endjen time vazhdimisht , shpresoj herën tjetër të jem edhe në gj endje më të mirë.

Ju lutem respektoni m asat sa më shumë.

Me respekt Cima

P.s.(Tekstin e shkroi djali Artani)”, ka shkruar Cima në Facebook.