Nuk u kursye hiç fare/ Gazetarja shqiptare e thotë hapur: Edi Rama më argëton shumë kur më….

Nuk u kursye hiç fare/ Gazetarja shqiptare e thotë hapur: Edi Rama më argëton shumë kur më….

Gazetarja Aulona Musta u shpreh në Sp otlight se një nga politikanët që e argëton më së tepërmi, sa i

përket postimeve në rrjetet sociale, është kryeministri Edi Rama..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! mar ket!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…