Moderatorja S..k..s. l e motit në Meksikë po e ‘truIIos’ RRJETlN, SHlKONl videot.

Moderatorja S..k..s. l e motit në Meksikë po e ‘truIIos’ RRJETlN, SHlKONl videot.

Moderatorja nga Meksika po b;efason gjithë ndjekësit e rrjeteve

sociale, e veçanërisht ata të “Instagram”-it.Në momentin kur ajo shfaqet në televizon të gjithë sytë drejtohen nga ajo..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ek skluz!ve…