“Me kë do t’i qaj hallet e dertet”, fjalët prekëse të Sabri Fejzullahut për Cimën.

“Me kë do t’i qaj hallet e dertet”, fjalët prekëse të Sabri Fejzullahut për Cimën.

Dje aktori i humorit shqiptar Rasim Thaçi-Cima është nd arë nga je ta në moshën 71-vjeçare pas infektimit me COVID-19,

Reagimet ishin të shumta nga estrada shqiptare, të cilët u shprehën të pi këlluar për lajmin e marrë.

Sabri Fejzullahu së fundmi ka r eaguar në rrjete sociale për hu mbjen e mikut të tij duke u shprehur i ze mërth yer për hu mbjen e Cimës.

Ai u shpreh se Cima do t`i mungojë jo vetëm si mik por edhe si njeri me të cilin kishte ‘ndarë hallet e dertet’, derisa iu shprehu ng ushëllime edhe familjes së artistit si dhe të gjithë shqiptarëve anembanë.

Ai postoi edhe një fotogra me humoristin të shkëputur nga njëra ndër sk eçet e tyre që kishin marrë pjesë së bashku.

“Shpejt ike, merre me mend të shkruaj unë për sh kuarjen tënde në atë botë. Sa pi këllim e sa dh imbje. Kush do t`i dhurojë jetë, buzëqeshje, dashuri ashti si na dhe ti neve shqiptarëve. Lamtumirë zemra ime”, shkroi Sabriu për mikun e ngushtë.