FJOLLA MORINA SE KA ‘GAJLEN’ QË E PRET BURGU, PUBLIKON FOTO TË ‘ZJARRTA’ NË ‘ARRATI’!….

Këngëtarja Fjolla Morina vazhdon të sjell foto tepër te nx ehta në rrjetet sociale

Fjolla, e cila të enjten u shpall f ajtore dhe u d ënua me 6 vjet bu rg nga Gj ykata e Kukësit, për shkak të pos edimit të ar.mëve pa leje, po vazhdon që të kalojë muajin e saj të mjaltit në Maldive.

Këngëtarja, gjatë kësaj jave i dha fu nd beqarisë derisa u martua me a faristin Fisnik Syla.

E pas martesës Fjolla është parë duke bërë sh oping dhe duke bërë foto në rërën e bardh të Maldiveve.

Kujtojmë se këngëtarja ka dy vajza para se të lidhet me Sylën me të cilin bënë një martesë përrallore në fillim të kësaj jave.