E Keni ditur apo jo? Kjo ishte arsyeja pse Cima vishte rroba lara-lara.

E Keni ditur apo jo? Kjo ishte arsyeja pse Cima vishte rroba lara-lara.

Rasim Thaçi – Cima, gjithmonë njihej për humorin e tij dhe veshjen e tij lara-lara e me ngjyra të ndryshme.

Cima kishte treguar në një emision arsyen se pse ai vishte ato rroba.

Aktori i madh shqiptar, Cima vd iq dje si pa sojë e COVID-19, në moshën 71 vjeçare. Ai njihet për humorin e tij dhe ske çet e ndryshme që i ka shfaqur për publikun, e të cilat kanë qenë shumë të dashura.

Në një emision ai kishte shpjeguar arsyen se pse kishte veshur nëpër s keçe, pantallona të kuqe, jelek me ngjyra bardh e zi e këmishë të verdhë.

“Më herët kur ardhshin nga Gjermania ishin të veshur me shumë ngjyra e lara-lara, që me u dit që janë në Gjermani dhe nga kjo mu ka lidhë, dhe nga aty më ka mbet veshja me lara-lara”, kishte treguar Cima.

Më poshtë mund ta dëgjoni pjesën kur flet për rrobat: