DAFINA ZEQIRI INFEKTOHET ME COVID-19

DAFINA ZEQIRI INFEKTOHET ME COVID-19

Në këtë va lë të re të përhapjes së koronavirusit në vend, ndër të pr ekurat është edhe këngëtarja Dafina Zeqiri.

Lajmin e ka ko nfirmuar vetë ajo përmes një postimi në rrjete sociale.

Mësohet se Dafina është k arantinuar bashkë me të das hurin e saj, DJ Geek dhe bë jnë pjesë në ra stet e lehta të simptomave të virusit.

Të shkuara!/Kosovarja/