Bleona Na Poshtëron Keq:“Po Pse Nuk Del Një Shqiptar Te Më Kën Aq Sikur Vann Dammi Në ShTrat”

Bleona Na Pos Htëron K Eq:“Po Pse Nuk Del Një Shqiptar Te Më Kën Aq Sikur Vann Dammi Në Sh8 Trat

Ajo bën edhe një deklarate tjetër, ku thotë se ende nuk ka dal ndonjë

sqhiptar qe te me ke naq sikur Van Damii ne shtrat:….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare be het fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…