Shikoni se si Baton Haxhiu sh krihet duke qeshur me Vuçiqin, Ju shkon muhabeti

Shikoni se si Baton Haxhiu s hkrihet duke qeshur me Vuçiqin, Ju shkon muhabeti

Drejtori i Klan Kosova Baton Haxhiu duket se ka raporte të veçanta me Presidentin aktual serb Aleksandar Vuçiq. Në një fotografi që po q arkullon në internet ai shihet duke u

përshëndetur n grohtë me shefin e shtetit serb. Haxhiu kishte qëndruar në Serbi vite më parë në kuadër të një de legacioni të udhëhequr nga Kryeministri Edi Rama kur dy liderët kishin mbajtur një ko nferencë për media me t ensione. Por , duket se Haxhiu kishte qenë pjesë e de legacionit shqiptar edhe në Nish kur Serbia dhe Shqipëria kishin mbajtur një fo rum ekonomik.