Nëna ofron afro 50 mijë euro rrogë për dadon që vishet sikur P rincesha e Disney-t dhe kujdesët për fëmijët e saj

Nëna ofron afro 50 mijë euro rrogë për dadon që vishet sikur P rincesha e Disney-t dhe kujdesët për fëmijët e saj

Shumë gra kanë ëndërruar të vishen me një fustan princesheje.
Por, përveç se mund të cilësohet “punë qejfi”, një familje tjetër është sig uruar që ta kthejë edhe në një punë, për të cilën po ofrojnë shumë para, transmeton lajmi.net.

Gruaja me fat e cila arrin ta fitojë vendin e punës, k riter për të cilin është të vishet fustani i Princeshës së D isney-t dhe të kujdeset për fëmijët e familjes, do të marrë përreth 50 mijë euro në muaj.

Çifti nga He rtfordshiri i Mbr etërisë së Bashkuar, po e bëjnë këtë kërkesë për shkak të jetës di namike, si dhe pamundësisë për t’u kujdesur e argëtuar binjaket e tyre 5-vjeçare.