Motra e këngëtares shqiptare pre k mashkullin te vendi i…m në ashensor me vi… dhe habit fare

Motra e këngëtares shqiptare p rek mashkullin te vendi i…m në ashensor me vi… dhe habit fare

Në Instagram ajo hodhi disa foto, ku ndër to, ajo shihet se të pas met ia ka mbështetur një mashkulli në

o rganin e tij gjen ital, derisa ishin në ashensorë.R eagimi i djalit në fjalë ishte interesant./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet