Kush është 30 vjecarja, vajza e Përparimit dhe Kristinës që u nis të SH lTEJ në Greqi, tipari daIIues që nuk u pëIqeu grekëve…

Kush është 30 vjecarja, vajza e Përparimit dhe Kristinës që u nis të SHl TEJ në Greqi, tipari daIIues që nuk u pëIqeu grekëve…

Det aje të reja janë zbuluar nga historia e Përparim Ademit (Telës), i cili u mori j eten dy motrave Zhaneta Metani dhe Kristina Bardhi në mëngjesin e 31 Dhjetorit 2020.

Tela dy shohet se linte sh tatzënë motrat dhe fëmijët i shiste në Greqi, por ende nuk është ko nfirmuar nga po licia.

TC H ka si guruar fotografinë e Mimozës, vajzës së Kristina Bardhit dhe Përparim Ademit, e cila u nis të shitej në një familje greke, por nuk u pranua sepse kishte një sy jeshil dhe një sy n gjyrë kaf.

Ajo sot është 30-vjecare dhe pritet që të zbardhë de taje që mund të rë ndojnë a k uzat ndaj Përparim Ademit. Mëngjesin e 31 dhjetorit të vitit që lamë pas Përparim Tela u mo ri j eten dy motrave, Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metanin në sy të dy fëmijëve të m itur të kësaj të fundit.

Ditën e djeshme, ishte Bashkim Metani, vëllai i dy vik timave që zbuloi d etaje t ronditëse duke thënë se a utori i përdorte motrat e tij për pr os titucion në Francë ndërsa jetonin në një banesë me qi ra me bashkëshorten e tij Vjollca …

Edhe motra e vi ktimave përforcoi deklaratën duke thënë se Tela ka tr afikuar 10 fëmijë. Por në një dalje për mediat ditën e sotme, Vjollca Tela mohoi a kuzat për tr afikimin e fëmijëve.