Konkurrentes i bie të f ikët në mes të emisionit

Konkurrentes i bie të f ikët në mes të emisionit

Një konkurrente nuk e ka pritur aspak mirë ndryshimin që iu bë në pamje dhe mes e mocioneve të forta, i ka rënë të f ikët. Ngjarja e pa zakontë ndodhi në një emision në Turqi, ku parukieri i p reu flokët vajzës së re pak më shumë sesa duhej.

Konkurrentja Ilajda kishte r ënë dakord që flokët e saj të priteshin me qëllim që të dhu roheshin për bamirësi.

Me t’i parë flokët e pr erë, Ilajda nisi të qa nte dhe tha: “Çfarë është kjo?”. Ajo nisi të largohej nga studio ndërsa prezantuesja Gozde Kansu e ndaloi. Në këtë moment vajzës i ra të f ikët në duart e moderatores. Kjo ng jarje ka tërhequr edhe vëmendjen e mediave britanike.