Kjo është gruaja milionere që ka 14 fëmijë, Por ajo që bën ajo do ju lërë pa fjalë..

Kjo është gruaja milionere që ka 14 fëmijë, Por ajo që bën ajo do ju lërë pa fjalë..

I nisi thjesht si një dëshirë për të si guruar të ardhura për fëmijët e saj, por tani i është shndërruar në një b iznes prej shumë miliona dollarësh. Kjo po ndodh me Tammie Umbel në Dallas të Vi rxhinias. Ajo jo vetëm që drejton një kompani kozmetike, por mëson në shtëpi 14 fëmijët e saj – dhe thotë se ende gjen kohë për veten. Përmbajtja e këtyre kavanozëve mund të duket e parëndësishme, por për Tammie Umbelin ato janë me vlerë të madhe. Më saktë, ato e kanë ndihmuar të fitojë miliona dollarë.

Me v izionin e saj, Umbeli punoi shumë dhe gjeti kohë për të studiuar. Dhjetë vjet më vonë, në vitin 2010, ajo fitoi 1 milionëshin e parë. Por ndryshe nga milionerët e tjerë, Umbelit i duhej të rriste edhe fëmijët e saj të shumtë. “Deri atëherë kisha tetë fëmijë, burri im kishte mbaruar studimet për m jekësi, dhe më në fund filloi të punonte si mjek. Isha më e shq et ës ua r për të ardhmen nëse diçka i ndodhte atij. Duhet të gjeja një mënyrë për të ushqyer fëmijët.”
Kli ko poshte re klam lexo tjetren pjese….