KIM SI NDAL FOTOT, SONTE P OZON ME FUSTAN TË TEJDUKSHME….

KIM SI NDAL FOTOT, SONTE P OZON ME FUSTAN TË TEJDUKSHME

Kim Kardashian West ka treguar të pasmet dhe trupin e saj seksi në një parë foto që ajo ka thënë se i ka bërë më parë

Para se ajo të postonte këto foto ajo ka bërë edhe disa foto s elfie.

Kim Kardashian West është kthyer në kohë në rrjetet sociale.

Ylli i emisionit reality “KUWT” ka zgjedhur të postojë këto fotografi para se të del sonte na tën si një nënë beqare. /Express/