I gjeni dot 3 ga bimet në këtë foto?Vetem ata qe jane gjeni e gjene

I gjeni dot 3 ga bimet në këtë foto?Vetem ata qe jane gjeni e gjene

Studimet tregojne se e nigmat kanë efekte mjaft të dobishme për trurin tone. Ato mpr ehin mendimin tuaj, rrisin kujtesën dhe I Q tuaj. Kjo en igmë që ju sjellim sot, mund t’ju duket e thjeshtë, por mos e nënvlerësoni, mund t’ju sf idojë.

Gjëja e vetme që duhet të bëni është që të gjeni 3 gabime në këtë foto. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.

1. Gruas në portret i mungon një këpucë.

2. Nuk ndodh perëndimi i diellit në orën 12 të drekës.

3. Djali me kitare ka m ëngë të ndryshme.