Hoxhaj: H umbëm Çaplinin tonë shqiptar – por jo edhe buzëqeshjen, sepse këtë na mësoi Cima.

Hoxhaj: Hu mbëm Çaplinin tonë shqiptar – por jo edhe buzëqeshjen, sepse këtë na mësoi Cima.

Kryetari në detyrë i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka thënë se është sh okuar nga lajmi që ka vd ekur i kona e humoristit kosovar Rasim Thaçi-Cima.

Ai tha se për gj eneratat e mëhershme kur shqiptarët përndiqeshin nga pu shtuesi serb “Treshi Përsheshi” vazhdonin të dh uronin buzëqeshje.

Hoxhaj e krahasoi Cimën me komikun ik onik Charlie Çaplini duke thënë “h umbëm Çaplinin tonë shqiptar – por jo edhe buzëqeshjen, sepse këtë na mësoi Cima”.

“Më sh okoi lajmi për vd ekjen e aktorit tonë të dashur Rasim Thaçi – Cima, mikut tim, me të cilin pinim kafe tek lokali jonë i pr eferuar në Breg të Diellit. Për gjeneratën time, por edhe shumë tjera më pas, të cilat ndiqeshin e përndiqeshin nga pu shtuesi serb e ku ëndrrat kishin nisur të v e n iten, Cima me miqtë e tij, Lecin e Qumilin, nuk na lanë asnjëherë të h umbim shpresën”.

“Cima refuzoi ta ndalë buzëqeshjen, sepse e dinte se një popull kishte sytë nga ai. Me ikjen e tij, sa të hershme aq të padrejtë, ne humbëm Çaplinin tonë shqiptar – por jo edhe buzëqeshjen, sepse këtë na mësoi Cima. Ngu shëllime familjes, miqve dhe gjithë popullit të Kosovës. LAMTUMIRË MJESHTËR!”, ka shkruar ai në Facebook.