H lSTORlA e paima.gjinueshme e 22-vjeçares nga Tirana nga Olsa e Perputhen: FlTOJ deri në 4000 euro duke…

Hl STORlA e paima.gjinueshme e 22-vjeçares nga Tirana nga Olsa e Perputhen: FlTOJ deri në 4000 euro duke…

Në programin “Exclusive”, në Top Channel, 22 vjeçarja nga Tirana, rr;ëfeu si është ta pu nosh si str.ip.ti ste në Tiranë, një punë që e bën prej 3 vitesh!

Ndër të tjera, pyetjes së gazetares Olsa Muhameti, se cila është shifra më e lartë që ka fituar si str.ip.tis te, Sara u shpreh se në një mbrëmje nga ba kshishet ka fituar deri në 400 euro në mbrëmje, ndërkohë në muaj vlera ka shkuar deri në 4000 euro.

Ajo u shpreh se me paratë e fituara, dëshiron t’i in vestoj në një b iznes shërbimi. Familja e saj e ka ditur, qe prej fillimit punën e saj! Sara shpjegon se puna si s tr.i.p.tise nuk është e jashtëzak onshme, nëse ruan e tikën dhe profesionalizmin, per të mos rënë pre e kërkesave të kl ientëve, të cilët i ngatërrojnë ato vajza me punëtore s.e.ksi.

“Në fakt me baletin apo k ërcimin i kam lidhjet shumë të hershme, që e vogël kam qenë pjesë e kurseve të baletit, ku dhe ku kam performuar në aktivitete të ndryshme artistike ne vendin tim të lindjes apo dhe në qytete të tjera. Por gjithsesi, nuk është kjo arsyeja qe ndodhem në këtë punë.

Në fillim kisha atë ndrojtjen se ku po punoj, por dhe për faktin që jam natyrë pa shumë ko mplekse e kalova lehtë këtë moment. Gjatë punës si kamariere shikoja në tërësi sesi funksionojnë gjerat, se çfarë ndodh brenda një “Night Clubi”. Dhe shikoja qe nuk ndodhte asgjë e k eq e, përveçse vajza të bukura shoqëronin kl ientët në tavolina ndërsa ata p inin një pije. Edhe gjate kohës që isha kamariere, shume kli entë kërkonin që të isha unë ajo që do i shoqëroja në tavolina, nga këtu me lindi ideja përse te mos e provoja edhe unë të isha si një nga vajzat që e bënin këtë gjë çdo na të”.