“Do me gatuash mua, sdo dalesh nga shtepia”, Bleona tregon arsyen qe e detyroi te n dahej nga miliarderi shqiptar

“Do me gatuash mua, sdo dalesh nga shtepia”, Bleona tregon arsyen qe e detyroi te n dahej nga miliarderi shqiptar

Bleona Qereti është nga ato personazhe që gjithnjë ka ditur që të tërheqë vëmendjen dhe të marrë

sytë e publikut.Edhe pse shpesh është kr itikuar për zhv eshjen e saj të te pruar hera-herës, ajo vlerësim et që mënyrën e drejtpërdrejtë të të the nit të gjërave, i ka marrë gjithmonë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet