Dh imbje e dyfishtë: Shukria për një ditë hu mb vëllain dhe bashkëshortin

Dh imbje e dyfishtë: Shukria për një ditë h umb vëllain dhe bashkëshortin

Shukrie Thaçi nuk është emër i panjohur për publikun shqiptar.

Ajo është bashkëshortja e humoristit tanimë të ndjerë Cimës.

Shukria ka për jetuar dy d himbje të mëdha, ende pa u bërë 24 orë ka humbur edhe vëllain edhe burrin e saj.

Ngu shëllime./Kosovarja