U infektova me Covid kur këndova tek…Bujar Qamili rrëfen tmerrin e përjetuar në Itali..

Këngëtari i mirënjohur shkodran, mjeshtri madh i muzikës popullore Bujar Qamili beson se ai u inf.ektua me Co.vid ne nje festival qe mbajti ne Shqiperi.Në një lidhje Skype nga Italia për ‘Wake Up’ Qamili tha se shkoi në vendin fqinj për të kaluar disa ditë pushime me familjen, por pati shqe.tësime me ves hkat dhe u shtrua në spital. Më vonë ai përmirësua..Ju ft0jm te sh1k0n1 v1de0n me p0shte..