Tezja tregon se si fle mbesa e saj, do të h abiteni kur ta shihni!

Tezja tregon se si fle mbesa e saj, do të ha biteni kur ta shihni!

Kjo ishte dita e saj e parë si një B ab ysi t ter, ajo shpresonte që të kalonte një ditë të bukur së bashku me mbesën e saj. Por me sa duket diçka nuk ka shkuar sipas planit.
Vajza në fakt ka pritur për ardhjen e motrës së saj në mënyrë që ajo të kujdesej për vajzën e vogël, por kjo e fundit kishte mbetur e ha bitur nga mënyra se si vogëlushja ishte shfaqur në ekranin e telefonit. Fëmija ishte me kokë poshtë në kr evat dhe këmbët e ngritura sipër, në një p ozicion krejtësisht i panatyrshëm për të fje tur.

Në këtë pikë Mikaela e ka parë të arsyeshme për të kërkuar ndihmë në rrjetet sociale: “Kjo është n ata ime e parë si b ab y si tter. Ku të kem gabuar? Mbesa ime është duke fj etur mbi kokën e saj. Duhet të thërrasë prindërit, apo një ak robat?” shkruan ajo në t witter.

Imazhi që ajo ka shpërndarë në internet ka arritur të shihet më shumë se 55.000 herë dhe ka marrë mbi 110.000 pëlqime.

Nëna e vajzës më vonë tha për Buzz/Feed se vajza shpesh f le duke paraqitur p ozicione akr obacie gjatë gj umit, por që nuk ka asgjë për tu shq etësuar. Ajo vetëm ka nevojë për të gjetur p ozicionin e d uhur dhe pastaj fle si çdo fëmijë.