Shoferja e humb kon trollin, dy fëmijët shpëtojnë për një ‘fije floku’ (VIDEO)

Shoferja e humb ko ntrollin, dy fëmijët shpëtojnë për një ‘fije floku’ (VIDEO)

Ky është momenti rr ëqethës kur një nënë dhe dy fëmijët e saj detyrohen të vrapojnë me gjithë forcën që t’i shpëtojnë vd’ekjes, pasi që një shofere kishte humbur kontrollin mbi t imonin duke përfunduar e pë rplasur në një restorant.

Kjo familje kishte përzgjedhur pikërisht këtë restorant që të kalojë pasditen duke shijuar në maksimum specialitetet e preferuara, megjithatë derisa po dilnin dhe ishin nisur në drejtim të veturës, vërejtën se po vinte një veturë me shpejtësi të madhe e cila për pak sa nuk i g odet.

Ng jarja ka ndodhur në Napa të Kalifornisë, kurse kamerat e s igurisë të vendosura jashtë lokalit kanë filmuar momentin kur e ëma së bashku me fëmijët arrijnë që për një “fije floku” t’i shpëtojnë g oditjes, që s igurisht se do të ishte f atale për ata.

E mediat lokale ra portojnë se dëmet materiale nga kjo pakujdesi e shoferit vlerësohen të jenë mbi 10 mijë dollarë. Sa i përket shoferit, r aportohet se bëhet fjalë për një 60-vjeçare e cila ka pë suar lë ndime të lehta trupore së bashku me një fëmijë që ishte brenda veturës.