Pse nuk duhet t’i vendosni këmbët asnjëherë në këtë pjesë të veturës (VIDEO)

Një shofer ka provuar të bind të dashurën e tij për vendosjen e rripit të sigurimit në një mënyrë të veçantë. Burri, duke vozitur në kryeqytetin e Brazilit, e filmoi vetveten ndërsa po vozite në rrugët e qytetit. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Videoja tregon shoferin duke drejtuar telefonin drejt partneres së tij në sediljen e përparme të pasagjerit. Vetura mësohet të ketë qenë e tipit ‘Chevrolet’. Pasagjerja po kontrollonte telefonin me këmbët e saj të vendosura në pjesën e përparme të makinës, ndërsa shoferi detyrohet të bëjë një kthesë. Kjo shkakton që e dashura e tij të ndërron pozicionin automatikisht dhe të bie nga karrigia, duke bashkuar kokën dhe këmbët e saj.
Një shofer ka provuar të bind të dashurën e tij për vendosjen e rripit të sigurimit në një mënyrë të veçantë. Burri, duke vozitur në kryeqytetin e Brazilit, Brazili e filmoi vetveten ndërsa po vozite në rrugët e qytetit.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Videoja tregon shoferin duke drejtuar telefonin drejt partneres së tij në sediljen e përparme të pasagjerit. Vetura mësohet të ketë qenë e tipit ‘Chevrolet’. Pasagjerja po kontrollonte telefonin me këmbët e saj të vendosura në pjesën e përparme të makinës, ndërsa shoferi detyrohet të bëjë një kthesë. Kjo shkakton që e dashura e tij të ndërron pozicionin automatikisht dhe të bie nga karrigia, duke bashkuar kokën dhe këmbët e saj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT