Pacolli: 17 vjet nga lirimi i Shqipe Hebibit nga t alibanët në Afganistan

Pacolli: 17 vjet nga lirimi i Shqipe Hebibit nga ta lib anët në Afganistan

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka thënë se janë bërë 17 vjet prej kur ka mundësuar lirimin e Shqipe Hebibit, pasi ishte marrë p eng nga t ali banët.

“Një nga mi sionet e mia më të rre zikshme në jetë ishte lirimi i Shqipe Hebibit e cila me kolegët e saj ishte marrë pe ng nga t al ibanët në Afganistan”.

” Sot, 17 vjet më vonë, jam krenar dhe i lumtur që gjithçka shkoi mirë. Unë asnjëherë nuk kam h ezituar kur bëhet fjalë për popullin tim!”, ka shkruar Pacolli në rrjetin social Facebook.