Nuk janë motra – janë nënë e bijë, fotot e tyre jo shëse bëhen hit në internet….

Nuk janë motra – janë nënë e bijë, fotot e tyre jo shëse bëhen hit në internet….

Një nënë e dy fëmijëve, e cila k renohet me pamjen e saj rinore, shprehet se shpesh e nga tërrojnë me të bijën dhe i konsiderojnë të dyja sikur të ishin motra.
Sonia Magnier, 40 vjeçe, nga Irlanda, thotë se se k reti për të krijuar një fytyrë rinore është t rajtimi i duhur i fytyrës si dhe k ryerja e aktiviteteve fizike.

“Më pëlqen të kem një trup të shëndetshëm. Fr ek ue ntoj së paku tre herë në javë palestrën si dhe bëj joga”, u shpreh Sonia.

Nga krahu tjetër vajza e Sonia, Renne, 21 vjeçe, e cila është një make-up artist, zbuloi se sa ç uditshëm i tingëllon kur njerëzit mendojnë se ajo dhe mamaja janë motra. Megjithëse e pranon se një kohë të mirë të ditës ajo e kalon me nënën dhe së bashku ndajnë shumë s ekrete.