Meshkujt që e duan Morenën, tani mund ta ‘shijojnë’ atë…

Meshkujt që e duan Morenën, tani mund ta ‘shijojnë’ atë…

Morena Taraku përveç muzikës, ka vendosur që të hap bi znes të ri, një qendër es tetike në Turqi.

Kështu u deklarua ditë më parë për Indeksonline vet këngëtarja.

Duket se risitë nga ajo nuk kanë të ndalur, pasi në Instagram, i ka publikuar disa imazhe duke pr ovomuar një shije të re të shishes.

King Morena “Gold Tobbaco” , është shije e shi shes që do të shpërndahet së shpejti dhe padyshim që do të mund ta shijojë çdokush.