LOREDANA E TEPRON KËTË HERË, BËN GJESTIN E PA HJ ESHËM ME VAJZËN

LOREDANA E TEPRON KËTË HERË, BËN GJESTIN E PA HJE SHËM ME VAJZËN

Loredana dhe Mozzik janë ribashkuar e po shihen më të lumtur se kurrë.

Këtë po e dë shmojnë imazhet dhe bashkëjetesa e çiftit kohët e fundit, bashkë me Hanën vajzën e tyre.

Mbase është pikërisht Hana ajo që bashkoi sërish prindërit, por natyrisht edhe dashuria ndaj njëri-tjetrit.

Familja tre anëtarëshe tanimë po kalojnë ç aste të bukura si në fillim.

Është Loredana ajo që ka n darë disa ima zhe të bukura me vajzën, madje ajo shk repi edhe mo mentin tek sa nënë e bijë shk ëmbyen pu thje në buzë.