Konkurrenti i ri përlotet për humbjen e nënës, emocionon gjithë studion e ‘Përputhen”

Gjatë gjithë kësaj jave do ketë hyrje të reja në program.Sot iu bashkua Shkëlqimi një djalë nga Kruja i cili u përlot derisa foli për nënën e tij e cila tha se nuk i jeton qysh se kur ka qenë 8 vjeçar.Shkëlqimi tha se çdoherë dhe në çdo vend ndjehet mungesa e nënës sado që mundohemi ta fsh.ehim apo nuk i res.pekt.ojmë prindërit sa janë në jetë do na mungojnë..V1DE0