Kaos në sudion televizizve, shkaku i Kosovës përleshen fizikisht dhe…

Në studion e një televizioni në Serbi, dy panelist janë përl/eshur mes vete kur kanë filluar të flasin për kohën e lu/ftës në Kosovë të vitit 1999. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Debati mes Dr. Darko Trifunoviq – profesor në Fakultetin për Siguri dhe gazetarit të njogur serb Miodrag Zharkoviq në Televizionin ‘Balkan Info”, ka eskaluar në momentin kur Zharkoviq i ka thënë Trifunoviqit se të rinjtë kanë ikur nga Serbia shkaku i mikut të tij Zimmermann [Warren Zimmermann, ambasador amerikan në ish-Jugosllavi gjatë kohës së bom/bardimeve të NATO-s]. “Kanë ikur të rinjtë shkaku i mikut tënd Zimmermann”, tha Zharkoviq. Ndërsa profesori Trifunoviq i është përgjigjur: “Të tillët si ti, na i sollën bo/mbat e NATO-s”, tha Trifunoviq, duke go/ditur tavolinën me dorë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU