E LlDHUR me një femër? Era Rusi nuk e mban më por tregon të vërtetën

E LlDHUR me një femër? Era Rusi nuk e mban më por tregon të vërtetën

Era Rusi mbetet një nga këngëtaret më të da shura për publikun, por edhe ndër më të komentuarat në media ku pak

kohë më parë u përfoI për një Iidhje me një femër për shk;ak të një fotoje që qarkuIIoi me shpejtësi./.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet e kskluz!ve…