E la burrin për një tjetër, këngëtarja e njohur kapet në skena të nxehta..!!

Para disa ditesh, u raportua se këngëtarja e njohur Miley Cyrus dhe aktori Liam Hemsworth i dhanë fund lidhjes së tyre 7 muaj pas martesës.Sipas saj shk ak i ndarjes ishte fa.kti se të dy kishin nevojë të ded.ikoheshin plotësisht në karrierën e tyre.Ndërkohë Miley u pa në Como të Italisë, në sk ena të nxe.hta me blog.eren Kaitlynn Carter.Ndërkohë aktori nuk ka rea guar në lidhje me nda.rjen. Ai gjendet në Australi me të vëllain Chris, I cili do të festojë ditëlindjen.