E Harroi Babai Për 8 Orë Të Mbyllur Në Makinë, Nd ërrojnë Je të Binjaket Njëvjeçarë

E Harroi Babai Për 8 Orë Të Mbyllur Në Makinë, Ndë rrojnë Je të Binjaket Njëvjeçarë

Një 39-vjeçar është vënë në p.ra.ng.a pasi dy fëmijë të tij kanë nd ërruar je të nga pa.kujdesia.

Binjakët një-vjeçarë ndë rruan je të pasi ishin lënë të mbyllur në pjesën e p asme të makinës së Juan Rodriguez orë të tëra.

Në një njoftim për shtyp, po.lic.ia e Nju Jorkut r aportonte se djali, Phoenix Rodriguez dhe vajza, Luna Rodriguez nga Rockland County u gjetën të pav.etë.dij.shëm në pjesën e p asme të një au tomjeti tip Honda, në Bronks.

Të dy binjakët u shpallën të vd.ek.ur në vendin e ng jarjes nga ekipi mj ekësor në ve ndngjarje.

Sa i përket babait të binjakëve, fqinjët dhe miq të familjes e përshkruan si njëri dhe baba të mirë, por familja e tyre po kalonte kohë të vë.sht.ira.

Luna dhe Phoenix, sapo kishin festuar ditëlindjen e tyre të parë.