“Dikur më thonin motër”, Fifi tregon si ia l ypin meshkujt pasi humbi 50 kilogramët !

“Dikur më thonin motër”, Fifi tregon si ia ly pin meshkujt pasi humbi 50 kilogramët !

Në tregun muzikor ajo njihet si Fifi, teksa së fundi, ajo është vënë në qendër të vëmendjes për lidhjen dhe

nda rjen e saj nga djali mi st er ioz. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…