Ç mendet konkurentja e x/factor, gjysmë Iak/uriq i s uIet anëtarit të jurisë

Ç mendet konkurentja e x/factor, gjysmë Iak/uriq i s uIet anëtarit të jurisë

Pasi ka mbaruar pune me te parin ajo i është s uIur mashkullit te dyte

ne pa nel por ai ka ikur me shpejtësi duke i shpëtuar kështu femrës se “të.rbuar”..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…